Oeps, weer een dagje later dan normaal. Maar ach, dat maakt niks uit.

Afgelopen week was een warme week met veel bezoekjes aan het meer, vaderdag en een kinderfeestje.

Donderdag

Een heerlijk dagje. Ik ging eerst met een paar vriendinnen een ontbijtje eten bij de Hema. Gezellig en lekker. We hebben weer goed kunnen kletsen.

In de middag ging ik aan de slag met bloggen en deed ik boodschappen voor het kinder feestje van de jongens.

Vrijdag

Kinderfeestje! De jongens zijn bijna een half jaar geleden al jarig geweest, maar ja….dat kinderfeestje…. De winter vind ik altijd een stuk moeilijker om iets te verzinnen. Ik besloot het dus te verzetten naar de ( bijna) zomer zodat we ook lekker naar buiten konden

Ik huurde voor een uur de gymzaal af en gaf de kinderen daarna tafelfriet. Leuk, gezellig, lekker, goedkoop en vooral makkelijk. De kinderen spelen een uur, ze eten een uur en een ijsje na en tadaaa…geslaagd kinder feestje. Oke, ik was s’avonds kei kapot want 16 rond rennende en klimmende kinderen is toch best vermoeiend. De jongens hebben in ieder geval een top feestje gehad….en daar gaat het om.

Zaterdag

De jongens hadden van de scouting een jungle dag. Ze waren dus de hele ochtend in een bos in de buurt te vinden waar ze van de kabelbaan gingen en andere dingen deden. We haalde ze zwart en met 2 nieuwe insignes weer op.

In de middag gingen we naar de stad om onze wekelijkse dosis vitamine te halen….fruit en groente dus. De jongens gingen ook naar de speelgoedwinkel want ze hadden voor hun feestje wat cadeau bonnen en geld gehad dat natuurlijk meteen ingeleverd moest worden.

In de middag werd er dus volop gebouwd met alle lego die ze hadden gekocht en gekregen.

Ik maakte s’avonds nog lekker een schaaltje Easy Peasy Guacamole.

Zondag

Vaderdag! Gezellig! De jongens gaven hun knutsels, ik maakte een ontbijtje op bed en uiteraard kreeg de man een snoeppot met daarop de tekst “Best DADDY” want zoiets koop je nou eenmaal voor vaderdag 😉 . Ja ik deed een keer gezellig mee met de meute. Normaal koop ik altijd een zak snoep voor hem, nu dus snoep plus iets waar hij het in kan doen…..wel zo makkelijk. De pot is inmiddels op de plek waar een “best DADDY” pot hoort te staan….op zijn werk.

We deden lekker rustig aan in de ochtend en later op de middag fietste we naar mijn ouders waar we gingen eten. We aten tortilla’s en taco’s waar ik de guacamole voor had gemaakt.

Maandag

Wat een warmte. Ik besloot in de ochtend meteen aan de schoonmaak te gaan. Even opruimen, stofzuigen, dweilen en een nat doekje over de meubels en klaar is kees (Linda). Wat heerlijk dat ik mijn huis in een uurtje tijd van boven tot beneden opgeruimd en schoon heb. Oke, de badkamer moet eigenlijk wel weer een grote beurt, maar ja…..veel te warm.

Na het schoonmaken ging ik aan de slag voor mijn blog. Toen school afgelopen was zijn de jongens en ik naar het meer in de buurt gegaan om te zwemmen. Dat is toch altijd zo genieten.

Dinsdag.

Alweer een warme dag. Ik probeer in de ochtend dan altijd mijn huishoudelijke werkjes te doen. Gelukkig kost dat niet zoveel tijd. Ik hing de was op en stofzuigde even.

Daarna dook ik met een groene smootie voor de tv om naar de serie Mr. Selfridge te kijken. Zo’n leuke serie.

In de middag hadden we voorlopig de laatste logopedie. Pas na de kerstvakantie gaan we weer opnieuw starten. Toch ook wel fijn om die dinsdag middag weer vrij te zijn.

Woensdag

Pppff, die warmte ging gewoon lekker door. In de ochtend had ik een vergadering op school. Daarna deed ik nog wat boodschapjes. Ik haalde de jongens op van school en de rest van de middag zaten we weer aan het meer.

Donderdag

Oh, wat was het warm. Echt een beetje te veel van het goede. 35 graden is niet lekker. Ik deed lekker rustig aan en bleef de ochtend en middag lekker binnen en blogde wat. Ik kwam alleen buiten toen ik de jongens naar school ging brengen en weer ophaalde.

Ook nadat we thuis waren uit school hebben we rustig aan gedaan en keken we wat tv. De jongens hebben al weekend want vandaag is het studiedag. En tja, ze mogen altijd in het weekend tv kijken 😉

In de avond kwam er dan eindelijk wat regen en koelde het af. Nadat het afgekoeld was zijn we nog een stuk gaan wandelen.

Ik wens jullie weer een hele fijne week!

 

 

2 thoughts on “De week met een snufje liefde #10”

  1. Wat ziet zo’n weekverslag er toch altijd gezellig uit! Je hele huis redelijk klaar in een uurtje? Lijkt me heerlijk! Maar hier nog niet zo ver met minimaliseren en we zijn de woonkamer aan het schilderen (lukt alleen in de weekenden), dus alles al 2 weken op zijn kop). Maar het wordt wel weer mooi! En we hebben nu samen besloten dat alleen dat wat we echt mooi vinden weer terugkomt in de woonkamer. Zelfs mijn man vond het wel lekker dat er nu zo weinig spullen in de woonkamer/open keuken stonden. Haha, en ik heb een halve ” hoarder” in huis. Ik hoop dat het lukt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge