Welkom welkom! Ja, er is alweer een  week voorbij, tijd voor een nieuw overzichtje!

Donderdag

In de ochtend bracht ik de jongens naar mijn ouders. Ik moest met mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis omdat ze tijdens een operatie een Port-a-cath geplaatst kreeg. Ik ga niet helemaal uitleggen wat het is want dat is veel te lastig maar het is vooral om de chemo makkelijker te maken omdat ze niet telkens een infuus hoeven te prikken. Ze prikken in dat ding om de chemo te kunnen geven. De operatie ging gelukkig goed en tegen de avond werd mijn schoonmoeder door familie weer thuis gebracht. Ik was ondertussen naar mijn ouders gereden om de jongens weer op te halen. In de middag deden we helemaal niks….of niet veel. Ik waste een beetje, ruimde wat op en de jongens die speelde buiten, boven, beneden, op zolder, in de achtertuin….ja waar eigenlijk niet.

Ik had een paar dagen eerder een bestelling gedaan bij Bag-Again en die kwam die middag binnen. 3 katoenen broodzakken en een katoenen fruit tasje. Mijn zelfgebakken brood kan dus voortaan in een duurzaam en verantwoord zakkie….net als de appels die ik in de winkel koop.

Uiteraard keken we s’avonds naar de dodenherdenking op tv. Ik vind het belangrijk dat ze dit mee krijgen. En ja, om 8 uur zijn ze ook echt 2 minuten helemaal stil.

Vrijdag

Ooh wat was het vroeg!!! Echt vroeg!!! We moesten mijn man ophalen op zijn werk want hij was een weekje in het buitenland geweest, hij kwam 2 uur eerder dan gepland aan. Dus ik kreeg om 3 uur s’nachts een berichtje dat hij rond 4 uur opgehaald moest worden. Ik ging dus gauw aankleden, de jongens uit bed trekken ( ooh de horror 😉 ) en vertrok in de auto. Moet je jezelf dat eens voorstellen, heb je net 4 uurtjes geslapen en verkeer je eigenlijk nog tussen wakker en slapen en dan stuiteren de jongens ( die duidelijk meer geslapen hadden 😉 ) om 3 uur s’nachts vrolijk door je huis want Papa komt weer thuis! Maar goed, wij haalde hem op, reden terug, kropen nog even gezellig met zijn allen in ons bed om foto’s te kijken en rond 5 uur lag iedereen weer in zijn eigen bed te slapen.

Rond 8 uur waren de jongens beneden en ja, ik heb gezegd dat ze beneden tv mochten gaan kijken…..op een vrijdag! En ja, dat was puur omdat ik even een oppas nodig had om nog even een uurtje langer te slapen….niks zo fijn om die vierkante oppas dan te kunnen gebruiken 😉

Rond 11 uur deed ik de week boodschappen, rond 12 uur lunchte we en rond 13 uur ging ik heel veel kleding wassen en de tas van de jongens inpakken. De jongens werden namelijk rond 15 uur opgehaald om te gaan logeren.

Rond 17 uur plofte ik en mijn man op de bank met een warm gemaakt kliekje jachtschotel en een hele goede serie op de tv. Ik had Riphagen de dag ervoor opgenomen, echt een aanrader! En ja, dit deden we allemaal in de pyjama. Niks geen romantische diner bij kaarslicht omdat de jongens niet thuis zijn, nee gewoon heerlijk op de bank voor de tv in je allerlelijkste maar o zo comfortabele kloffie.

Zaterdag

Geef mij maar AMSTERDAM!!! Wij waren een dagje in amsterdam. Gingen even naar de dam, maakte een rondvaartje op de grachten, en aten ergens. Het was heerlijk weer en het was een heerlijke dag! Ongeveer 14 jaar geleden hadden mijn man en ik ook op 6 mei een bezoekje aan Amsterdam gebracht. Toch grappig dat we nu zoveel jaar later dat weer deden.

Zondag

Omdat de kinderen nog aan het logeren waren sliepen we lekker uit……tot 9 uur 😉 . Daarna modderde we de ochtend wat aan in huis en in de middag kwamen de jongens weer thuis.

Later in de middag heb ik wat uitgekomen moestuintjes in de bak geplant. Uiteraard met privé kasje erop zodat het hopelijk warm genoeg wordt.

Maandag

De vakantie zat erop, jammer, van mij had hij nog wel een paar weekjes langer mogen duren. Het was dus weer vroeg opstaan, lunchtrommeltjes maken, tassen inpakken en op tijd naar school lopen.

Toen ik thuis kwam ben ik aan de schoonmaak gegaan. Doordat we het weekend veel weg waren had ik nogal wat te doen in huis. Het was dus wassen, stoffen, opruimen, stofzuigen en dweilen. En ja, ik heb 2 dezelfde sokken aan…..mag in de krant 😉

In de middag blogde ik nog wat.

Dinsdag

Ik deed eerst snel wat boodschapjes en fietste daarna door naar mijn schoonmoeder om haar huisje te poetsen.

Na school was het weer tijd voor de logopedie dus konden Casper en ik een half uurtje wachten tot Wessel klaar was. Tijd om eindelijk weer te lezen in mijn boek.

Na logopedie speelde de jongens heerlijk buiten terwijl ik buiten mijn weekplanner weer doornam in het zonnetje. Een beetje zon heb ik wel nodig want ik was zo moe op dinsdag.

Woensdag

Tijd voor de kapper! In de middag gingen de jongens naar de kapper. Wat waren hun haren weer lang gegroeid!

De jongens hebben daarna heerlijk buiten gespeeld en ik ging in de woonkamer aan de slag met het verschuiven van mijn decoratie en planten. De potten met moestuintjes mochten even buiten in het zonnetje. Het word echt tijd dat het warmer wordt want mijn vensterbank word veel te vol. Is trouwens niet te zien op de foto, want toen stonden de potten dus buiten. Zie je wel de ruimte die ik nu heb….ik zei toch dat ik die stoel zat was 😉

Ik wens jullie weer een mooie nieuwe week toe!

4 thoughts on “De week met een snufje liefde #6”

  1. Wat ontzettend leuk zo’n weekoverzicht. En wat maak je dan toch veel meer mee, dan dat je denkt! Ik heb dan wel geen blog, maar wil ook zoiets gaan opzetten voor mezelf. Gewoon, omdat de tijd lijkt te vliegen en je soms denkt : waar is die tijd aan gespendeerd? Zo wordt je je denk ik veel bewuster van alle dingen die er in je leven gebeuren. Voel jij dat ook zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge