Ik heb 2 weken geen overzicht geplaatst maar nu heb ik er wel weer eentje gemaakt.

Donderdag

Nou ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Donderdag was geen leuke dag. Tja, het leven is niet altijd leuk en ik kan het soms ook niet mooier maken dan het is want het is gewoon mijn leven. Donderdag was een verdrietige dag voor mezelf, eigenlijk was de hele week daarvoor al wat minder. De reden hiervoor…..ik zat in mijn laatste wachtweek voordat ik wist of ik eindelijk zwanger was. De zondag voor deze donderdag kreeg ik weer mijn gebruikelijke spotting dus wist eigenlijk al hoe laat dat het was. Maar ja, je hoopt het toch. Elke dag die volgde werd die hoop weer een beetje minder en op donderdag brak ik. Ik heb de hele dag gehuild. De teleurstelling was zo groot, na bijna 2,5 jaar proberen, positief zijn en voor mijn gevoel alles te hebben gedaan was het even op.

Ik besloot om die dag de laatste babyspullen uit te zoeken en weg te doen. Met veel tranen en boos zijn heb ik bijna alles weggedaan. Als het dus toch ooit nog zou lukken moet ik alles opnieuw aanschaffen…..dat zal waarschijnlijk niet meer gebeuren.

De rest van de dag ben ik niet online geweest. Ik vind het leuk om alle blogs te lezen van iedereen, maar ik kon er even geen vrolijke baby, zwanger, dikke buik artikel bij hebben die dag. Ik zat in mijn Ik-ben-weer-niet-zwanger gat.

Vrijdag

Tja, het weer werkte ook niet echt mee. Het regende, en regende….en regende…..

Gelukkig kwam later op de dag toch nog de zon te voorschijn en werd het een stuk mooier.

In de middag toen het dus eindelijk droog was,  was mijn man vroeg thuis en heb ik de tuin opgeruimd zodat hij naar de stort kon. We hadden nogal wat afval hout van het kippenhok over dat weg moest. Verder ging ik ook aan de slag met de moestuin en heb ik de oprit onkruid vrij gemaakt.

In de avond gingen we naar de Welkoop om nog wat spullen voor het kippenhok te halen.

Omdat de avond zo mooi was besloten we nog een stuk te wandelen en aten we een lekker ijsje.

Zaterdag

Een mega leuke dag! Ik ben samen met mijn moeder naar de Ouders natuurlijk beurs geweest. Een leuke beurs waarop heel veel natuurlijke producten verkocht werden en waar interessante workshops en lezingen gegeven werden over natuurlijk ouderschap etc.

Het was stralend weer, de sfeer was ontzettend fijn en ik heb wat mensen ontmoet die ik ken via de blogwereld.

Zondag

Kippenhok dag! Hij is eindelijk klaar. Na weken werken en heel wat splinters in mijn vingers heb ik op zondag de laatste balken geverfd, de laatste kiertjes gekit en het binnen hok kunnen inrichten. De kuikens hebben zelfs al even een paar uurtjes mogen proef lopen in hun binnen hok. Het buitenhok was de week ervoor al grotendeels klaar.

Maandag

Een rustig dagje. Ik ging thuis aan de gang met het poetsen van de woonkamer en slaapkamers. Lang ben ik daar niet mee bezig. In een uurtje heb ik alles weer schoongemaakt, opgeruimd en gedweild.

In de middag tikte ik wat artikelen en maakte wat foto’s voor mijn blog. Ik heb die dag verder geen foto’s gemaakt van wat ik deed.

Dinsdag 

Alweer een rustig dagje. Ik deed wat in huis, ruimde de achtertuin verder op, waste wat, vouwde de gewassen was weer op en keek nog even naar Netflix.

In de avond at ik nog een heerlijk stuk chocolade die ik op zaterdag had gekregen toen ik wat had gekocht bij de stand van Enjoy divine nature.

Woensdag

In de ochtend fietste ik naar de Action. Er staat ( eindelijk) een kinderfeestje gepland dus had ik goedkope, plastic, totaal niet duurzame, milieu vervuilende slingers, bordjes en tafelkleedjes nodig. Ja, ik kocht van alles dat ik wel nodig had en vast wel duurzaam kon kopen, maar deed het dus niet. Ik koos even voor het goedkope en makkelijke……doe ik meestal voor feestjes 😉

In de middag gingen de jongens en ik naar het meer bij ons in de buurt. Ze hebben lekker gezwommen en gespeeld en ik kon ondertussen lezen in het Kiind magazine dat ik op zaterdag had gekregen.

Ik wens jullie weer een hele fijne week!

 

 

 

4 thoughts on “De week met een snufje liefde #9”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge