Ja, je leest het goed. Ik ga 2 maanden offline op mijn blog. Nou ja, mijn blog gaat niet offline, die blijft gewoon online. Ik ga alleen 2 maanden geen nieuwe artikelen online zetten.

De zomervakantie staat voor de deur, het weer wordt mooi, ik wil genieten van de rust, het weer en vooral ook van de jongens. Ik heb dus besloten om even “vakantie” te nemen van mijn blog.

Ook op social media zal ik een stuk minder te vinden zijn. Als je toch nog graag wil weten wat ik wel doe in de komende 2 maanden dan kun je me volgen op instagram.

Ik ben even met een break….niet omdat het moet…..maar omdat het kan.

Ik wens jullie allemaal een mooie vakantie! Tot 1 september, dan ben ik weer terug!

11 thoughts on “Blog break: ik ga 2 maanden offline…..”

  1. Fijne vakantie gewenst!!! En eerlijk gezegd, hier speelt die gedachte ook wel wat, om in de toekomst gewoon eens ‘offline’ te gaan, simpelweg voor die ultieme rust πŸ˜‰ Voor deze keer heb ik wat stukjes vooruit gewerkt en hoef ik enkel op het knopje te drukken πŸ˜€
    Geniet ervan!
    Anneke onlangs geplaatst…No more Mrs. Bleekscheet met NiveaMy Profile

  2. Lekker hoor. Begrijp je helemaal. Heb mijn pinterest uitgezet, mijn telefoon ligt te niksen, mijn bankzaken zijn gedaan, ik heb geen bloginspiratie, ik schrapte allerlei blogs van mijn leeslijst… heerlijk! Ik ga je opzoeken op instagram πŸ™‚ Dat dan weer wel, haha.
    Gerlinde onlangs geplaatst…Hele dure dingen kopen.My Profile

  3. Geniet van de vakantie linda…heerlijk even uitrusten en de batterij weer opladen. Tot in september. Ik kijk weer uit naar je leuke mooie berichten. Geniet van de dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge