Zo, het staat nu geschreven…zwart op wit, ik maak het nu bekend. Ik ga stoppen met bloggen.

De afgelopen maanden merkte ik dat het bloggen steeds minder leuk werd, ik werd er niet meer zo blij van als in het begin. Raar eigenlijk want mijn unieke bezoekers werden juist steeds hoger. Zelfs toen ik het getal 15.000 unieke bezoekers had aangetikt merkte ik dat het me eigenlijk niet zoveel deed.

Ik besloot toen om 2 maanden een blog break te houden. Even kijken of ik het bloggen zou gaan missen. Nou, dat deed ik dus niet. Ik ben dol op schrijven, ik schrijf al mijn hele leven, maar het schrijven voor mijn blog miste ik niet.

Mijn leven is aan het veranderen en voor mijn gevoel past mijn blog daar niet meer bij. Het wordt tijd voor een andere fase in mijn leven…het word tijd dat ik offline ga…..voorgoed.

De komende maanden zal mijn blog nog online zijn maar zoals jullie zien staat er niet meer zoveel op. Rond november zal hij echt offline gaan want dan is mijn hosting pakket afgelopen en dat heb ik dus niet meer verlengd. Ook mijn facebook, twitter en instagram zullen verdwijnen.

Ik wil heel graag alle lieve lezers bedanken voor alle lieve en mooie reacties die ik de afgelopen 2 jaar gekregen heb.

Ik wil ook heel graag de bedrijven bedanken waarmee ik leuke samenwerkingen heb kunnen doen. Priscilla van Enjoy Divine Nature, bedankt voor de prachtige producten die ik nog dagelijks gebruik en de leuke gesprekken die wij weleens hadden. Thermen Bussloo, bedankt voor de heerlijke dag in jullie wellnes ressort, het was mijn eerste sauna ervaring en ik vond het fantastisch, Horloge.be, bedankt voor het mooie horloge dat ik mocht ontvangen. Ook bedankt ouders natuurlijk beurs voor de inspirerende dag die ik bij jullie had. Eigenlijk zijn er nog veel meer bedrijven die ik zou willen bedanken voor alle leuke mailtjes.

De afgelopen 2 jaar heb ik lief en leed met jullie gedeeld, ik heb veel geleerd, veel leuke dingen gedaan, veel lieve mensen ontmoet en mezelf kunnen ontwikkelen. Maar nu is het mooi geweest. Ze zeggen toch altijd? Stoppen op je hoogtepunt? Waarschijnlijk had mijn blog nog groter kunnen worden en had ik nog meer mooie samenwerkingen kunnen aangaan. Maar als je ergens niet meer blij van wordt dan is het tijd om er afscheid van te nemen. Iets met minimaliseren 😉  Die tijd is nu gekomen voor mijn blog.

Lieve lezers, lieve volgers, lieve familie die ook mee las, lieve blogvriendinnetjes en lieve bedrijven, ik wens jullie al het goeds en veel liefde toe….bedankt!

En denk eraan!

Het leven is geen chaos, het leven is Simpel, met een snufje liefde!

 

8 thoughts on “Dag blog, ik stop…..”

 1. Wens je het allerbeste. Blijf je elders wel schrijven?
  Jij bedankt voor je leuke mooie eerlijke oprechte herkenbare en soms verdrietige stukjes, die me ook altijd weer iets leerden.
  En voor al je leuke commentaren.

 2. Wat jammer! Ik las je elke dag ! Door jou ben ik gaan minimaliseren en het leven anders gaan inzien. Heel erg bedankt!
  Je hebt echt mijn leven veranderd!

  Dikke kus van een fan uit Spanje!

 3. Ik wens je ook heel veel geluk, maar vind het ook ontzettend jammer. Ik vond je zo authentiek en heb het heerlijk gevonden om jouw schrijfsels te lezen. Maar weinig in het leven blijft hetzelfde, dus begrijp dat het voor jou nu tijd is. Alle goeds voor jou en je familie!

 4. Ik ging actief zoeken naar je blog, om te kijken of je na je zomerpauze al weer wat gepost had. Maar je stopt er definitief mee en ergens verbaast het me niet, er kwamen al kleine hints in je berichten dat dit er aan zat te komen. Gek, als lezer zie je dat soms sneller dan de blogger zelf.
  Dank je voor je mooie openhartige stukjes. Als tweelingmoeder was het fijn om bij een andere tweelingmoeder te lezen, ook al schreef je over andere onderwerpen.
  Alle goeds gewenst!
  Anita Willems onlangs geplaatst…3 dingen die je nooit meer nieuw zou hoeven kopenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge