Het is juli!

De maand van zomer, bijna vakantie, zwemmen en genieten van de zwoele zomeravonden…..tenminste als het weer meezit. Voor mijn gevoel is die zomer nog ver te zoeken, door al die regen die de afgelopen weken gevallen is en nog in de weerkaarten staat zou je bijna denken dat het herfst is.

Ach ja, wat nu valt dat kan niet vallen als dadelijk de grote vakantie begint…..zullen we maar zeggen ๐Ÿ˜‰

Zoals elke maand kijk ik eerst even terug naar de maand die er alweer opzit. In dit geval dus juni. Wat was juni voor een maand en heb ik mijn doelen gehaald?

Juni was vooral een hele natte maand. De tuin is een paar keer overstroomd, er was veel noodweer en de zon was ver te zoeken. Af en toe was er een warme dag maar die dagen zijn op 1 hand te tellen. Verder was juni een maand waarin ik een beetje stil stond. Ik kwam niet echt verder met dat wat ik wilde bereiken. Hopelijk wordt de maand juli weer een maand met veel vooruitgang.

Heb ik mijn doelen gehaald?

De slaapkamer verven. Ja, die is geverfd! Ik moet nog wel een keertje extra het plafond doen, ik kwam erachter dat ik daar niet zo goed in ben.

Weer verder met minimaliseren. Ik heb weer wat spullen weggegooid maar juni was een mindere minimaliseer maand, ik zat/zit een beetje vast.

Sparen voor de vakantie. Check! Gedaan en geboekt! Van het vakantiegeld hebben we de vakantie betaald en op dit moment stop ik al het geld dat ik overhoud van mijn weekbudget in een spaarpotje.

Weer lekker vaak naar buiten. Ik ben een paar keer naar buiten geweest, tenminste als het niet regende. Ik heb de afgelopen maand veel vaker gewandeld en ben ook weer begonnen met hardlopen.

Moestuinieren. Ik heb veel tijd besteed aan de moestuin. De slakken helaas ook en er is al veel verloren gegaan.

Meer voorwerken voor mijn blog. Dit kan echt nog veel beter. Een nieuw doel voor de nieuwe maand

De vriezer leeg eten, die zit vol met kliekjes! Ja, veel kliekjes gegeten, maar ook weer veel lekkere dingen gekookt die weer in de vriezer belande.

Gezonde ijsjes maken als die vriezer leeg is. Ik heb 3 meloenijsjes gemaakt ๐Ÿ˜‰ Het is een beginnetje.

Een nieuwe maand dus weer nieuwe doelen.

  • De woonkamer schilderen en opknappen
  • Meer minimaliseren
  • Genieten van de vakantie
  • Gezonder eten
  • Een ” bucketlist” maken voor de zomervakantie
  • Meer voorwerken voor mijn blog
  • Nog meer sparen voor de vakantie

Ik wens jullie allemaal een zonnige en warme julimaand toeย en alvast een hele fijne vakantie!

8 thoughts on “Juli….tijd voor de zomer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge